#loppistajm


Loppis på Karlaplan i centrala Stockholm!

Loppisen på Karlaplan är en loppis och antikmarknad mitt i Stockholms innerstad, där vem som helst kan vara med och sälja! Här dukas vackra antikviteter och intressanta gamla prylar upp på stans mest pittoreska torg! Ett besök här är ett måste för alla prylentusiaster!

Arrangören Stockholmsmarknader AB

Telefon: 076-8966370

Epost: info@stockholmsmarknader.se

Följ gärna Team Loppis bakom kulisserna, på Instagram

Vi på Stockholmsmarknader är loppisentusiasterna Maria och Emma med vänner. Vi har över 10 års erfarenhet, driver numera ett 20-tal loppisar, bl a Torgloppisen på Blasieholmstorg och har fått en rad fina utmärkelser för våra evenemang. 7 maj 2016 slog vi t o m Guinness Världsrekord i bakluckeloppis med nytt världsrekord med 1 024 säljande bakluckor inne på Solvalla travbana. Så räkna med riktigt professionella arrangemang med mycket prylglädje och massor av engagemang.

Genom åren har vi fått flera hedersamma utmärkelser:
Årets Företagare i Täby 2012
Silverpristagare Årets Företagare Stockholms län 2012
Täby kommuns miljöpris 2014
Årets Nydanare i Collectors Awards 2015
Guinness Världsrekord i bakluckeloppis 2016 med världsrekord på Solvalla travbana
Hedersutmärkelse från Företagarna Danderyd & Danderyds kommun 2016

Välgörenhet
Stockholmsmarknader stödjer verksamheter för hemlösa katter och hundar i Stockholms län! Arbetar du på ett katt- eller hundhem - hör av dig till oss! Maila oss på info@stockholmsmarknader.se


Loppisen på Karlaplan är med andra ord alltid ett säkert kort för dig som vill sälja eller fynda på loppis! Hos oss vet du vad du får: Du vet vem arrangören är, att du kommer till en riktig loppis, alltid välbesökt, alltid välorganiserat.

Här kan du se ABC-nytts inslag om Torgloppisen på Blasieholmstorg och läsa ett par tidningsartiklar (klicka på bilderna nedan):

   

Fär mer information om oss på Stockholmsmarknader, se www.stockholmsmarknader.se

Håll koll på hela vårt loppisutbud på www.loppistajm.se

Har du något på hjärtat? Här gärna av dig!

Epost: info@stockholmsmarknader.se
Telefon: 076-8966370
www.stockholmsmarknader.se/aretsforetagare/ www.stockholmsmassan.se/press/pressmeddelanden/2014/1/the-collectors-awards---nomineringarna-till-arets-antikpriser-klara http://www.taby.se/Bygga-bo-och-miljo/Miljo/Tabys-miljopris/